Twitter hirdetések

Napjainkban a Twitter a világ egyik legnagyobb hírforrása, melynek tartalmát saját felhasználói generálják. Több millió felhasználó, a világ minden pontján követi az éppen zajló rendezvényeket, sportversenyeket, és üzleti eseményeket, mindezt akár élő videókon keresztül is. Így jutnak percről percre friss hírekhez.

A PLATFORM
ELINDUL

Az első Tweet az űrből

Az első Twitter hirdetések hazánkban

Miért hirdess Twitteren?

A Twitter az a közösségi média platform, amely a leggyorsabban leköveti azt, ami éppen körülöttünk történik. Ennek megfelelően a márkáknak lehetőségük van átvenni, saját képükre formálni egy jelentős, friss eseményt, és igazi párbeszédet kezdeményezni saját célközönségükkel, releváns módon és valós időben.

A Twitter kampányok növelhetik az elérést és a gyakoriságot, s ezáltal kiválóan segíthetik a televíziós és egyéb médiumokban promotált üzeneteket. Ez egy különleges felület azon közönség megcélzására, akik már most elszakadtak a tradicionális médiától, s akik számára az okostelefon vált az elsődleges platformmá.

A Twitter széleskörű hirdetések célzási megoldásai (demográfiai, remarketing, érdeklődési kör, követők, kulcsszavak stb.) teljes mértékben lehetővé teszik, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő időben a megfelelő személyeket érjük el, azon a képernyőn, amelyre a potenciális érdeklődőink és vásárlóink fókuszálnak.

Ismerd meg a legsikeresebb Twitter kampányokat itt

Kapcsolatfelvétel

Twitter hirdetések iránt érdeklődsz? Keress minket telefonon: +36309767000 vagy küldj egy üzenetet, hogy kollégáink felvehessék Veled a kapcsolatot!

Küldj egy üzenetet!