Spotify hirdetések

A világ legnagyobb zenei streaming platformja. Bármikor elérhető, akár több eszközről is. Ingyenesen és legálisan hallgathatod azt a zenét, amit épp szeretnél.
A Spotify a felhasználók mindennapjainak része, akik zenék és lejátszási listák ezrei közül választhatják ki azokat a dalokat, amelyik legjobban kifejezik az érzéseiket, amikor épp tanulnak, dolgoznak, vagy csak relaxálnak.

A platform elindul

millió aktív felhasználó

millió zeneszám

Miért hirdess Spotifyon?

A Spotify egyedi érzelmi kapcsolatot teremt a felhasználó és a hirdető között, aminek segítségével a márkák a zenei preferenciákon keresztül is megismerhetik és elérheti célközönségüket.

A platform által kínált adatok alapján következtethetünk a felhasználó hangulatára, így olyankor teremthetünk kapcsolatot, amikor az üzeneteinkre nyitottabbak a felhasználók. A zenei ízlésen túl természetesen elérhetőek további célzási megoldások, mint például a demográfiai, az eszköz vagy az érdeklődési kör.

Manapság egy dal, egy zene része egy márka sztorijának, arculatának és így fontos eleme a (mobil) marketing stratégiának. Ennek támogatására lehet kiváló platform a Spotify, amely olyan hirdetési megoldásokat kínál, ami biztosan felkelti a felhasználók figyelmét.

Ismerd meg a legsikeresebb Spotify kampányokat itt

Kapcsolatfelvétel

Spotify hirdetések iránt érdeklődsz? Keress minket telefonon: +36 30 689 25 34 vagy küldj egy üzenetet, hogy kollégáink felvehessék Veled a kapcsolatot!

Küldj egy üzenetet!