LinkedIn hirdetések

Az elsőszámú B2B közösségi média platform, ahol a különböző szakmák képviselői világszerte kapcsolatokat építenek, új karrierlehetőségeket keresnek, és szakmai hírnevüket öregbítik. A LinkedIn az a felület, ahova a felhasználók és a véleményvezérek is ellátogatnak, hogy szakmai érdeklődésüknek megfelelő tartalmat keressenek és osszanak meg.

A platform elindul

millió felhasználó

milliárd ajánlás

Miért hirdess LinkedInen?

A LinkedIn, a hirdetők szemében egy új, innovatív eszköz, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a hirdetéseik vállalati kontextusban, szakmai közegben jelenhessenek meg. Célzási megoldásai lehetőséget nyújtanak arra, hogy hajszálpontosan azokat a döntéshozókat célozzuk meg, akik aztán értékes leadekké válhatnak.

Bár elsősorban B2B marketing platformként tekintünk a LinkedInre, mindazon B2C szereplők számára, akiknek fontos a bizalom és a megbizhatóság kommunikációja a célcsoportjuk felé, szintén kiváló platform lehet a LinkedIn.

A több, mint 800.000 magyar felhasználó pedig azt mutatja, hogy immáron nem csak minőségben, de az elérés nagyságában is figyelemreméltó a LinkedIn, mint marketing és hirdetési csatorna.

Ismerd meg a legsikeresebb LinkedIn kampányokat itt

Kapcsolatfelvétel

LinkedIn hirdetések iránt érdeklődsz? Keress minket telefonon: +36202183802 vagy küldj egy üzenetet, hogy kollégáink felvehessék Veled a kapcsolatot!

Küldj egy üzenetet!