Kiadóknak

 • Publisher-benefits.jpg

  Előnyök

  A Httpool képessé teszi a kiadókat arra, hogy asztali számítógépes és mobil eszközös környezetben egyaránt maximalizálják eCPM-mutatóikat. A Httpool saját fejlesztésű AdPlatform eszközét bocsátja a hirdetési felületek kiadói rendelkezésére, amely a hirdetési termékek és bevételi források legszélesebb körét optimalizálja a másodlagos prémium reklámkészleten belül. Másrészről a Httpool jelentős globális kiadókat képvisel 16 közép-kelet-európai és ázsiai piacán.
  Ismerje meg az előnyöket!
 • Httpool_Ad products.png

  Hirdetési termékek

  A hirdetési felületek kiadói a hirdetési termékek legszélesebb köréhez férhetnek hozzá úgy, hogy az irányítás a kezükben marad. A hirdetési formátumok, az árképzési modellek, a pozíciók, a targetálás, sőt, még a bevételi források teljes körű irányítása is a hirdetési felületek kiadóinál marad.
  Ismerje meg hirdetési termékeinket!
 • ad formats.jpg

  Hirdetési formátumok

  A Httpool a hirdetési formátumok legszélesebb spektrumát biztosítja és optimalizálja. A bevételek maximalizálása érdekében a hirdetési felületek kiadói hozzáférést kapnak a szöveges, display, videó és saját gyártású, valamint prémium hirdetési formátumokhoz, az asztali gépes és mobilos reklámelhelyezések tekintetében egyaránt.  
  Ismerje meg a hirdetési formátumokat!
 • join network.png
  <

  Csatlakozzon hálózatunkhoz

  Maximalizálja cége árbevételi potenciálját kiegészítő hirdetési termékekkel és bevételi forrásokkal!    
  Csatlakozzon hálózatunkhoz