Hirdetők

 • Httpool overview

  Csatornákon átívelő hirdetés

  A csatornákon átívelő hirdetés fokozza a kampányok hatékonyságát. Miközben a csatornákon átívelő hirdetés élénkíti a csatornák közötti szinergiákat, a több csatorna egyetlen helyről való irányítása lehetővé teszi a kampányok hatékonyabb megvalósítását és optimalizálását.
 • Channels

  Csatornák

  A többcsatornás hirdetés gyakorlati lépésekre lefordítható információkat (insightokat), egyúttal magasabb megtérülést is biztosít. A Httpool minden csatornát lefed, a display, videó, engagement és közösségi csatornáktól kezdve az SEM-en át egészen a teljesítményig, ráadásul a legfejlettebb technológia segítségével valósítja meg az integrált reklámkampányokat.  
  Fedezze fel csatornáinkat!
 • Devices

  Eszközök

  A multiscreen és multitasking korát éljük. 2017-ben az internetforgalom felét már azokon a mobil eszközökön bonyolítják, amelyek a digitális médiafogyasztás felgyorsult növekedésének egyik legfontosabb mozgatórugóját jelentik. A médiakonvergencia nyomán pedig a jövőben egyre inkább eszközökön átívelővé válnak majd a hirdetések.
  Ismerje meg az eszközöket!
 • Targeting

  Targetálás

  Csökkentse a hirdetési pazarlást a különféle targetálási lehetőségekkel! A targetálásban rejlik a digitális hirdetés egyik legfőbb előnye. A kontextus-, viselkedés- és födrajzi elhelyezkedés alapú targetálás, valamint a retargetálás lehetőségeinek igénybevételével akár 90%-kal is csökkenthető az elpazarolt hirdetések mennyisége.  
  Fedezze fel a targetálási lehetőségeket!