Az IMS Internet Media Services megállapodott a Httpool többségi részesedésének megszerzéséről

Az IMS Internet Media Services megállapodott a Httpool többségi részesedésének megszerzéséről

Httpool IMS Sony

Miami – 2017. július 6. – Az IMS Internet Media Services (IMS), a Sony Pictures Television Networks leányvállalata, Latin-Amerika egyik legnagyobb digitális hirdetésértékesítő és médiavásárló vállalata a mai napon jelentette be, hogy megállapodásra jutott a Httpool, a Közép-Kelet-Európában és Ázsiában működő, nemzetközi csatornákon átívelő hirdetési hálózat többségi tulajdonrészének megszerzéséről.

A felügyeleti hatóság jóváhagyása esetén az ügylet eredményeként az ágazat egyik legnagyobb digitálismarketing- és hirdetésértékesítési vállalata jöhet létre, amely az egyesített tevékenységével 6000-nél több ügynökséget és márkát támogat világszerte, és amely a Twitter, a LinkedIn, a Spotify, valamint több mint 5000 globális és helyi hirdetésifelület-kiadó kizárólagos képviseletét is ellátja Latin-Amerika, Közép-Kelet-Európa, illetve az ázsiai csendes-óceáni térség 30 országában.

„A felvásárlás lehetővé teszi az IMS számára, hogy megvesse a lábát Európa és Ázsia néhány legmagasabb potenciálú piacán, ezáltal valóban globális vállalattá váljon. Az IMS és a Httpool együtt teljes körű megoldást tud nyújtani a digitálismarketing-kampányok lebonyolításához, a helyi piacokkal kapcsolatos mélyreható ismeretekkel segítve partnereit, valamint új lehetőségeket kínálva a hirdetési felületek helyi kiadóinak, a hirdetőknek és a több ezer digitális szakembernek és vállalkozónak” – nyilatkozta Gastón Taratuta, az IMS alapító vezérigazgatója.

„Az IMS és a Httpool egyesülésével egykapus megoldás jön létre a helyi vagy nemzetközi kampányokat indító hirdetők, valamint mindazon hálózatok és kiadók számára, amelyek a tartalmaikkal pénzt szeretnének keresni a világ leggyorsabban növekvő fejlődő piacain” – mondta Andy Kaplan, a Sony Pictures Television globális hálózatokért felelős elnöke.

„Az IMS és a Httpool jövőképe azonos, így nem is tudnánk ennél jobb partnert elképzelni magunknak. A szerződés jelentős mérföldkő a Httpool számára, és egyúttal minden korábbi eredményünk fontos elismerése is. Csatlakozásunk az IMS csapatához új lendületet fog adni a növekedésünknek, és lehetővé teszi, hogy saját fejlesztésű megoldásainkat globális léptékűvé tegyük” – vélekedett Aljosa Jenko, a Httpool alapító vezérigazgatója.

„A Httpool és csapata elképesztő nemzetközi pozíciót ért el, kiegészítő hirdetési technológiákat fejlesztett ki, emellett osztozik az IMS vállalkozási értékeiben. Erőinek egyesítésével, a folyamatos innováció, nyitottság, kreativitás és partnerkapcsolatok révén a két cégcsoport tartós hatást tud majd gyakorolni a tágabban vett digitális ökoszisztémára” – fűzte hozzá Gastón Taratuta.

A miami központú IMS Brazíliában, Mexikóban, Argentínában, Kolumbiában, Chilében, Panamában, Peruban, Ecuadorban és Uruguayban rendelkezik képviselettel.

A Httpool Indiában, Hongkongban, Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Görögországban, Magyarországon, Koszovóban, Macedóniában, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Ukrajnában és Oroszországban működteti összesen 19 irodáját.

 

Map Httpool IMS

 

Az IMS
Az IMS Internet Media Services (IMS) a Sony Pictures Television Networks leányvállalataként egy vezető digitális kommunikációs és marketingvállalat, amely gyorsan fejlődő, a piaci jelenlétüket Latin-Amerikára kiterjeszteni tervező vállalkozásokkal alakít ki partnerkapcsolatot. Az IMS egyedülálló üzleti szövetségrendszere, kreatív és tartalommegoldásai, valamint médiamenedzsment- és befektetési szolgáltatásai révén abban segít a márkáknak, hogy minél több vásárlót magukhoz vonzva tudjanak növekedni a régióban. Latin-amerikai jelenlétük megerősítése céljából olyan vezető márkák működnek együtt kizárólag az IMS-szel, mint az EA, a Foursquare, a LinkedIn, a Spotify, a Snapchat, a Twitter, a Yahoo, a Twitch, a Vevo és a Waze. Az IMS központja Miamiban van, és Brazíliában, Mexikóban, Argentínában, Kolumbiában, Chilében, Panamában, Peruban, Ecuadorban és Uruguayban rendelkezik képviselettel. További információkért látogasson el a www.imscorporate.com weboldalra.

A Httpool
A Httpool Közép-Kelet-Európa vezető, csatornákon átívelő hirdetési hálózata, amely Ázsiában is jelen van, és az Egyesült Államokon és Nyugat-Európán kívüli piacokra összpontosít. A Httpool kínálja a hirdetési hálózati termékek és megoldások legátfogóbb portfólióját a display, videó, engagement, közösségi és teljesítmény csatornákon. A Httpool a legfejlettebb saját fejlesztésű és licencelt technológiákat alkalmazza, széles körű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, emellett 22 piacán – ideértve Ausztriát, Svájcot, Oroszországot, Indiát, Hongkongot, Lengyelországot, Bosznia-Hercegovinát, Bulgáriát, Csehországot, Horvátországot, Észtországot, Lettországot, Litvániát, Görögországot, Magyarországot, Koszovót, Macedóniát, Romániát, Szerbiát, Szlovéniát, Szlovákiát és Ukrajnát – képviseli a Twittert, LinkedInt, a Spotify-t és a hirdetési felületek további válogatott globális és helyi kiadóit. További információkért látogasson el a www.httpool.com weboldalra.

Sajtókapcsolatok:

Ignacio Sanchez-Zinny, az IMS marketing-főigazgatója (izinny@imscorporate.com)
Szelei Szabolcs, a Httpool globális marketingvezetője (szelei@httpool.com)

Vissza a hírekhez